Uslovi korištenja

Uslovi korištenja definišu način upotrebe sajta Crypto Telegraf. Trudimo se da obezbijedimo da su sve informacije koje se nalaze na našem sajtu cryptotelegraf.com tačne i ažurne. Međutim, sa obzirom da smo sajt za agregaciju sadržaja, ne možemo se smatrati odgovornim za sadržaje eksternih sajtova koji su linkovani kroz cryptotelegraf.com. Korisnici sadržaju koji je obezbijeđen od treće strane kroz eksterne linkove pristupaju na svoju odgovornost.

Cryptotelegraf.com ne snosi odgovornost za bilo kakve gubitke ili neprijatnosti nastale oslanjanjem na materijale koji se nalaze na sajtu.

Takođe, i pored prirode sadržaja koji se nalazi na našem sajtu, sajt ne predstavlja resurs za finansijsko savjetovanje, i tekstovi autora su njihovi lični stavovi, i ne treba ih smatrati finansijskim savjetima. Ukoliko vam je potrebno savjetovanje u oblasti finasija, predlažemo vam da kontaktirate profesionalce is te oblasti.

Svi materijali na sajtu su u svrhe informisanja. Ne treba ih shvatati kao investicione savjete.

Koristeći cryptotelegraf.com, prihvatate i saglasni ste sa Uslovima korištenja.

Takođe korisnik prihvata da cryptotelegraf.com i njegovo osoblje i saradnici ni u kom slučaju ne može snositi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu od strane korisnikovog pristupa cryptotelegraf.com, kršenja uslova korištenja ili ugrožavanja prava trećih lica.

Cryptotelegraf.com nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem sajta od strane korisnika.

Korisnik se slaže da nas oslobađa odgovornosti u bliko kakvom slučaju koji nastane ili je povezan sa upotrebom sajta cryptotelegraf.com.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit