Ukupna tržišna kapitalizacija ostaje preko 400 milijardi dolara dok je tržište sve više u “zelenom”

Ukupna tržišna kapitalizacija prevazišla 400 milijardi dolara, dok BTC, ETH i drugi novčići nastavljaju sa rastom.

Bitkoin (BTC) je solidno premašio 9.000 dolara, a itirijum (ETH) se približava 700 dolara, prema podacima sa Coin360, dok kripto tržišta nastavljaju sa rastom koji traje više od dve nedelje.

Chart

BTC-om se trenutno trguje sa oko 9.312 dolara, sa porastom od skoro 4% u toku perioda od 24 sata u vreme pisanja. Dominantnost BTC-a je nešto niža od 40%, trenutno je oko 37,3% u vreme pisanja.

Chart

ETH je porastao za 8% tokom perioda od 24 sata, trguje se sa oko 692 dolara u vreme pisanja, po ceni koja je poslednji put dostignuta sredinom marta.

Chart

Od prvih deset koje su navedene na CoinMarketCap-u, sve su u zelenoj zoni – EOS je najviše porastao, oko 17% u toku 24-časovnog perioda u vreme pisanja i njime se trguje sa oko 13,57 dolara.

Bitkoin keš (BCH) je sledeća najveća, sa porastom od oko 9% tokom perioda od 24 sata i trguje se po ceni od 1.522 dolara. BCH-ov rast od oko 100% ove nedelje mogao bi se pripisati najavi o predstojećem hard-forku 15. maja kao i dodavanju BCH opcije od stane BitPay-a na njegovoj aplikaciji Checkout.

Ukupna tržišna kapitalizacija je čvrsto iznad 400 milijardi dolara, konkretno na oko 423 milijarde dolara u vreme pisanja prema podacima sa CoinMarketCap-a. Poslednji put je ova suma dostnignuta početkom marta.

Chart

 


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline