UBIK i CircuitMess žele osigurati prekrasan Božić djeci u domovima

Povodom božićnih blagdana, UBIK (Udruga za blockchain i kriptovalute) u suradnji sa CircuitMessom organizira prikupljanje sredstava za kupnju STEM uređaja štićenicima Domova za nezbrinutu djecu. Humanitarna akcija je naziva Merry Crypsmas & Happy Holi-DIY-s.

Ovim putem pozivaju se pridružite u ovogodišnjoj akciji darivanja kroz koju želimo djeci darovati taj magični trenutak znatiželje, zabave, te na kraju ponosa nakon što kroz igru ​​shvati da su naučili nešto korisno. Sve o humanitarnoj akciji možete vidjeti ovdje.

Za svaki set kupljen doniranim sredstvima, CircuitMess će pokloniti još jedan kako bi što više dobilo poklone i priliku razviti svoje znanje i kreativnost. Svaki robot je poseban elektronički set koji poučava o elektronici i lemljenju. Kažu kako će njihovi zabavni roboti svaku nezanalicu pretvoriti u elektroničku sveznalicu.

U sklopu humanitarne akcije bit će organizirano online predavanje te radionice na kojima će djeca imati priliku zaviriti u zabavan svijet elektronike i programiranja. Pomozite nam da ovaj Božić edukativne robote dostavimo u sve Domove za nezbrinutu djecu. Akcija traje od 01.12. do 22.12.2021.

Vlaho Hrdalo, predsjednik UBIK-a rekao je: “Tradicionalna UBIK-ova humanitarna akcija ove godine odvija se uz pomoć dragog partnera CircuitMess uz kojeg ćemo pokušati svako domaće dijete u Hrvatskoj za ovaj Božić uvesti u svijet STEM-a. Da bismo u tome uspjeli potreban je nezanemariv iznos koji se ipak nadamo da će naša zajednica uz podršku i ostatka ljudi dobre volje uspjeti prikupiti.”

Cilj ove akcije je prikupiti iznos od 80.000 kn koji garantira da će svako dijete u svim domovima u Hrvatskoj dobiti po jednog robota. Donirati možete u kriptovalutama ili kunama (kartičnim plaćanjem ili općom uplatnicom). Već je prikupljeno gotovo pola traženog iznosa.

Albert Gajšak, CEO CircuitMessa: “Elektronikom i robotikom sam se počeo baviti s 11 godina kada me otac odveo u Zajednicu tehničke kulture u Karlovcu. Tamo su nam dali besplatnu opremu, mentore i organizirali radionice. Tako je krenula moja priča gdje sam svaki dan visio u njihovom prostoru i spajao žice. Danas zahvaljujući tome vodim startup koji dizajnira edukacijske elektroničke uređaje koji se prodaju u preko osamdeset zemalja diljem svijeta. Nažalost, nemaju sva djeca priliku i pristup edukaciji i alatima koji će im osigurati svijetlu budućnost. Nadam se da ćemo ovom akcijom pomoći onima kojima je najpotrebnije da se zaljube u STEM kao i ja te postanu inovatori budućnosti. “

Saznajte više i upoznajte vrckaste robote ovdje

* indicates required

The post UBIK i CircuitMess žele osigurati prekrasan Božić djeci u domovima appeared first on Hrvatski Bitcoin Portal.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit