Snup Dog promoviše Ripl na VIP događaju u Njujorku

Ripl će biti domaćin VIP okupljanja, nazvanog “Veče XPR zajednice”, u Njujorku 15. maja, sa performansom Snup Doga, objavila je kompanija u utorak, 24. aprila.

Događaju se može prisustvovati “samo uz pozivnicu”, ali će se održati dva takmičenja na tviteru na kojima će učesnici moći da osvoje 10 karata: “Twitter Trivia” i “Make the Meme”, prvo se održava 26. aprila, a drugo 2. maja.

Ripl kaže da priređuje “specijalno veče” u znak zahvalnosti onima koji pomažu kompaniji da razvije XRP Ledger i xRapid platformu, kao i svima onima koji “šire pozitivnu priču o mnogim prednostima kompanije”.

Društveni mediji su očekivano podeljeni na obožavatelje i skeptike, ali jedan korisnik tvitera je iskoristio priliku da dobronamerno iskaže ravnodušnost:

Teško da je ovo prvo uplitanje šou biznisa u kripto sferu. Pevač Lajonel Riči nedavno se pojavio u televizijskoj reklami Super Bowl-a, promovišući bitkoin fjučerse (Bitcoin Futures). Bivša fudbalska zvezda iz Liverpula, Majkl Oven, lansirao je sopstveni token, a naslednica i zvezda televizijskih rijaliti programa, Paris Hilton je prošle godine podržala ICO projekat LydianCoin.

Američka Komisija za hartije od vrednosti i menjačke poslove (SEC) je, ranije ovog meseca, zaustavio lažni ICO projekat, koji je bio podržan od strane bokserskog šampiona Flojda Mejvedera i DJ Kaleda. U Novembru, SEC je upozorio da ICO projekti, koji su podržani od strane poznatih ličnosti, mogu biti nelegalni.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline