Ripl: Inicijativa za podršku preduzetnicima koji koriste XRP tehnologiju

Ripl (XRP) je pokrenuo novu inicijativu, Xpring, koja će obezbediti investicije i grantove preduzetnicima koji koriste XRP token i XRP registar, objavljeno je na riplovom blogu 14. maja.

Bivši direktor u ‘Facebook Developer Network-u’, Itan Bird će biti potpredsednik koji će voditi i Xpring i razvojni program u Riplu. Bird je rekao da je XRP, sa svojom brzinom, optimizacijom i već isprobanim slučajem korišćenja u realnom svetu, odlično sredstvo za startape i preduzetnike da razviju svoja poslovanja.

Xpring funkcioniše kao zaseban subjekat na Riplu, iako Ripl obezbeđuje kapital za Xpring. U određenim slučajevima, Xpring će zauzeti mesto u upravnim odborima ili vlasničke uloge u kompanijama koje podržava.

Prošle nedelje, finansijske institucije koje su učestvovale u probnoj xRapid platformi su prijavile i kraće vreme obrada transakcija i uštede od 40-70 posto. U aprilu, glavni tržišni strateg u Ripl fondaciji, Kori Džonson je rekao da XRP nije hartija od vrednosti. Džonson je želeo da spreči spekulacije da XRP nije uvršćen u ponudu Coinbase-a zbog pitanja u vezi njegovog statusa.

Početkom maja, Ripl je imenovan u tužbi od strane investitora koji je tvrdio da je XRP prodaja zaista bila neregistrovana prodaja hartija od vrednosti.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline