Prodaja NAGA token uskoro gotova! Dva dana preostala!

Prodaja tokena za njemačku fintech kompaniju  The NAGA Group AG, dolazi prema kraju sa više od 39500 podržavatelja i više od 28,5 milijuna sakupljenih NAGA tokena (NGC). Samo 2 dana su preostala prije završetka prodaje tokena i NAGA je jako blizu da dostignu svoj cilj od 30 milijuna prodanih NGC. Požurite se da ne propustite ovu priliku da postanete dio NAGA ekosustava.

NAGA prodaja tokena se trenutno odvija i preostalo je samo 2 dana prije završetka.

NAGA je do sada sakupila sredstva od preko 39500 korisnika rezultirajući u 25,900,000 USD-a. Kliknite ovdje kako biste vidjeli više o detaljima same prodaje. NAGA je sretna što ima više od 10,000 Telegram korisnika u njihovom službenom komunikacijskom kanalu.

Tečaj za jedan NAGA token je 1 NGC = $1 USD. Investitori mogu kupiti tokene koristeći BTC, BCH, ETH, LTC i DASH. USD i EUR su također mogući.

  • Token Name: NAGA Coin
  • Ticker Symbol: NGC
  • Token Price: 1 NGC = $1.00
  • Cap in Tokens: 1 million NGC
  • Token Sale Goal: 30 million NGC
  • Minimum Purchase: 10 NGC
  • Maximum Purchase: 10 million NGC
  • Accepted Currencies: BTC, BCH, ETH, LTC, DASH, EUR, USD
  • NGC is announced to be listed and tradable on HitBTC Exchange by the end of December 2017
  • End Date: December 15, 2017 (23:59 CET)

“Investicije i trgovanje je kontrolirano od strane pohlepnih banaka i korporacija koje žele kontrolirati pristup, poslovati netransparentno i uvijek uzeti dio vašeg novca. Tako što predstavljamo NAGA coin, mi smo na misiji da revolucionariziramo bankarski sektor. Financijska tržišta se mjenjaju i mi to prihvaćamo.” – NAGA Group AG

O NAGA Grupi

NAGA Grupa je javno trgovana, EU regulirana, Njemačka fintech kompanija koja nudi platforme za trgovanje u financijskim tržištima i virutalnim robama. Tržišna kapitalizacija im je preko 200 milijuna Eura sa milijunima u prihodima i preko 4 milijarde dolara volumena trgovanja svakog mjeseca. Nakon što su postigli najbrži njemački IPO u posljednjih 15 godina, NAGA grupa je postala javno navedena kompanija na Frankfurtskoj burzi 10. srpnja 2017. Od tada, dionice kompanije su skočile za 500%.

NAGA grupa je internacionalna Fintech kompanija sa iznimnim timom od preko 120 osoba. Kompanija je u posjedu raznih EU financijskih licenca, uključujući licence za upravljanje imovinom te je podržana od strane jednog od najvećih kineskih investicijskih konglomerata – FOSUN. Također su podržani od raznih priznatih i akreditiranih investitora, institucija i savjetnika, uključujući Hauck & Aufhauser, jedne od najstarijih privatnih banaka u Njemačkoj.

Za više informacija o NAGA grupi, posjetite njihovu stranicu. Također možete saznati više o NAGA ekosustavu i prodaji tokena na nagaico.com ili društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Linkedin, BitcoinTalk i Telegram.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit