Pretprodaja NAGA tokena je live sa preko 4M USD!

Njemačka fintech kompanija, NAGA grupa lansira pretprodaju NAGA tokena!

Osnovani u 2015, NAGA Grupa AG je već probila rekorde sa ovom godinom tako što je lansirala najbrže rastući njemački IPO u posljednjih 15 godina. Javno trgovani na njemačkoj burzi u Frankfurtu, dionice NAGA Grupe se trenutno trguju na preko 500% iznad početne cijene. Kompanija zapošljava tim od preko 120 ljudi i ima tržišnu kapitalizaciju od preko 250 milijuna dolara.

Primarni proizvod NAGA grupe naziva se SwipeStox. Kombinirajući socijalne funkcionalnosti poput kanala, vremenske crte, praćenje drugih korisnika. Sa robustnom platformom za trgovanje, SwipeStox je dizajniran da izbaci faktor “zbunjivanja” iz trgovanja. Lansiran u 2015, SwipeStox ima preko desetak tisuća aktivnih korisnika, milijune dolara u prihodima i totalni volumen trgovanja od preko 49 milijardi dolara do danas.

Switex, drugi NAGA-in proizvod, je prvo neovisno i tržište virtualnih roba. Omogućuje igračima video igra da kupuju “in-game” virtualne prozivode od drugih igrača te isto tako proizvođača samih igara. Drugi virtualni proizvodi poput ulaznica za festivale i koncerte, gift kartice i slično, mogu biti kupljeni i prodani preko iste platforme. Switex je planiran za lansiranje u Betu sa Q4 2017.

Pretprodaja NAGA tokena je već sakupila preko 4 milijuna dolara!

Pretprodaja NAGA token počela je danas, 20. studenog i završit će 27. studenog odnosno kada opskrba od 20 milijuna NGC je rasprodana.

  • Start Date: 20 November 2017 (00:00 CET)
  • End Date: 27 November 2017 (23:59 CET)
  • Token Price: 1 NGC = $1.00 USD (30% bonus during pre-sale)
  • Accepted currencies: BTC, BCH, ETH, LTC, DASH, EUR, USD

Velika imena u crypto zajednici se pridružuju NAGA Grupi

Usto što je sam proizvod povukao dosta pozornosti, 15. studenog, NAGA-i su se pridružili Roger Ver, direktor bitcoin.com i operativni direktor Mate Tokay u oblizu savjetodavnog odbora. U dodatku, osnivač Evercoin crypto burze i Pantera Capital LP, Miko Matsumura se također pridružio odboru.

Sva trojica donose veliko iskustvo i financijsko znanje u cijeli tim te će biti interesantno kako će njihov utjecaj i vođenje pomoći oblikovati budućnost ovog projekta.

Za više informacija o NAGA grupi, posjetite njihovu stranicu. Također možete saznati više o NAGA ekosustavu i prodaji tokena na nagaico.com ili društvenim mrežama: FacebookTwitterLinkedinBitcoinTalk i Telegram.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline