Najveća kripto berza u svetu OKEx uklanja sa svoje liste 50+ trgovinskih parova zbog “slabih” performansi

Velika kripto berza iz Hong Konga OKEx će izbaciti sa svoje liste preko 50 trgovinskih parova sa slabim performansama, navodi se u saopštenju objavljenom 25. oktobra.

Prema objavljenom saopštenju, u 6:00 ujutro 31. oktobra 2018. godine, berza će zaustaviti trgovanje parova na svom sajtu za koje navodi da imaju slabu likvidnost i obim trgovanja. Menjačnica  je upozorila korisnike da treba da otkažu svoje porudžbine pogođenih parova sa platforme.

OKEx je takođe ukazao na to da će ukloniti samo naznačene trgovačke parove, ali ne i same tokene.

Andi Cheung, šef operacija u OKEx-u, danas je govorio o “čišćenju” u objavi na tviteru, 27. oktobra, govoreći o OKEx-u i drugim velikim berzama: “Kao lideri, mi smo odgovorni za promociju glomaznog ekosistema […] treba preduzeti akciju na onima koji su nedovoljno uspešni”.

U tvitu koji je  najavio uklanjanje, Cheung je takođe napomenuo:

“Uklanjanje sa liste nije konačno. Održavanje dobrih performansi je ključ uspeha.”

Početkom ovog meseca, OKEx je najavio uvođenje na listu četiri nova novčića sa fiksnom vrednosti (stablecoin) odjednom – TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC), Gemini Dollar (GUSD) i Pakos Standard Token (PAKS).

Osnovana 2014, OKEx je za sada najveća berza za kriptovalute u svetu u smislu prilagođenog obima trgovanja, s obzirom na promet od 402,5 miliona dolara u posljednjih 24 sata.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit