MoneyConf Dublin počinje danas, uz predstavnike kripto zajednice, Vol Strita i vlade

Cointelegraph će prenositi uživo kripto i finteh konferenciju MoneyConf u Dablinu, Irskoj, kao zvanični medijski partner događaja koji počinje danas, 12. Juna.

Konferencija – organizovana od strane tima koji organizuje godišnju tehološku konferenciju Web Summit – uključuje govornike iz kripto, blokčein i finteh sektora, među kojima su i suosnivač Itirijuma (ETH), Džozef Lubin, iz ConsensSys-a, Saru Friar, finansijskog direktora Square-a i izvršnog direktora Overstock-a, Patrika Birna.

Kao predstavnik kulture dolazi muzičar Imodžen Hip (Imogen Heap), osnivač muzičkog blokčein ekosistema Mycelia, koji će voditi panel na temu “Da li je sve fer u muzici i blokčeinu?” (“Is all fair in music and blockchain?”).

Današnji dan je započeo uvodnim napomenama Padija Kosgrejva, izvršnog direktora Web Summit-a. Prenos uživo očeo je u 9:45h.

 

 

 

MoneyConf će pokrivati teme, od azijske pejzaža/slike kriptovaluta, veze između Val Strita i kripto sfere, do implementacije blokčeina, koja bi omogućila decentraizaciju bankarstva, finansija i upravljanja imovinom.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline