Michael Spencer misli da će Bitcoin dostići $20 000 i onda se prepoloviti

Direktor UK kompanije NEX Group Pic misli da će Bitcoin dostići vrijednost od $20 000, ali napominje da bi nakon toga njegova cijena mogla naglo pasti.

Michael Spencer je za Bloomberg izjavio kako nitko ne zna hoće li se Bitcoin poduplati prije nego li se prepolovi.

Ali prije nego se prepolovi, nitko ne zna, mogao bi postići $20 000 i to jako brzo. Michael Spencer

Njegova predikcija cijene dolazi nakon što je Bitcoin po prvi puta probio $11 000. Sa povećanim interesom investitora s Wall Streeta i povećanjem trgovine od strane Azijskih investitora, ova kripto valuta je doživjela eksponencijalni rast u jako kratko vrijeme.Kapitalizacija od 2 trilijuna dolara?

Michael nije jedini koji izlazi u javnost sa svojim predikcijama o Bitcoinu, tako je nedavno milijarder Mike Novogratz izjavio da može vrlo lako dostići $40 000 tijekom iduće godine. Mike je prije toga izjavio da misli kako će Bitcoin dostići $10 000 prije kraja 2017-te, a kao što svi znamo, bio je u pravu. Osim komentara na Bitcoin, Mike vjeruje da će kripto tržište iduće godine postići kapitalizaciju od 2 trilijuna dolara.

Michael vjeruje da je Bitcoin balon (bubble) i misli da će se raspuknuti samo nitko ne zna kada, no uz to ne preferira Bitcoin, izjavio je da je više zainteresiran za Ethereum i za Ripple. I da je možda loše vrijeme da se radi isto kao što svi ostali rade, a pod time vjerojatno misli da je možda bolje uložiti u neku drugu kripto valutu, već u Bitcoin, u koji svi ulažu.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline