KLEM HSE – tvrtka za zaštitu na radu uvela bitcoin kao sredstvo plaćanja!

Nakon Frizerskog Salona Đuka i Bravarije Martinčić, biznisima koji su odlučili uvesti kriptovalute kao sredstvo plaćanja pridružuje se i KLEM HSEinovativna tvrtka iz Zagreba koja se bavi zaštitom na radu.

Vlasnik tvrtke je Igor Klem, koji se nakon dugogodišnjeg rada na rukovodećim pozicijama u velikim hrvatskim tvrtkama, na poslovima zaštite i sigurnosti, odlučio otisnuti u privatne vode. Tvrtka se kao osnovnom djelatnošću bavi poslovima zaštite na radu, zaštite od požara i zaštitom okoliša. Ipak, primarno su fokusirani na zaštitu na radu ili, točnije, na zaštitu zdravlja i sigurnu radnu okolinu (HSE). Naime, svaki je poslodavac, pa i onaj koji zapošljava samo jednog radnika, dužan u skladu s propisima (Zakon o zaštiti na radu) organizirati i obavljati poslove zaštite na radu. I to bez obzira radi li se o poslodavcima koji se bave rudarenjem kriptovaluta, frizerskim salonima, programerima, računovodstvenim servisima, bravarskim radionicama ili Internet trgovinama.

“Mi nudimo usluge organiziranja i vođena poslova zaštite na radu za svakog poslodavca sukladno njihovim potrebama te ih konzultiramo i savjetujemo kako najpovoljnije i najefikasnije urediti poslove zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša u njihovoj tvrtki.”  Rekao je gosp. Klem

Odradili smo i jedan kratak intervju sa Igorom u vezi implementacije ovog načina plaćanja u svoje poslovanje.

Kada ste se prvi puta susreli sa bitcoinima odnosno kriptovalutama?

Što vas je navelo da implementirate bitcoin kao sredstvo plaćanja?

Trenutno bitcoin nije baš optimalno sredstvo plaćanja za mikrotransakcije. Da li primate još koju kriptovalutu osim bitcoina?

Kako računovodstveno vodite plaćanja u kriptovalutama?

.

Kakav je bio odaziv klijenata do sad na ovu vrstu plaćanja?

Da li planirate još kakve poduhvate u domeni kriptovaluta ili blockchain tehnologije?

– istaknuo je Igor.

Možemo vidjeti da inovativni ljudi i biznisi poput KLEM HSE koračaju naprijed sa vremenom i prihvaćaju moderne tehnologije i načine plačanja u poslovanju. Ovaj trend koji se počeo pojavljivat u regiji je znak da kriptovalute sve više ulaze u “mainstream” i svakako pridonose stvaranju likvidne kripto-ekonomije.

Za sve koje više zanimaju usluge KLEM HSE, posjetite njihov Facebook Page, Web.

– Igor Klem

 


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit