Kako CEO Binancea planira iskoristiti kripto zimu

Izvršni direktor Binancea, Changpeng Zhao, poznatiji kao “CZ”, rekao je u nedavnom intervjuu da je potencijalna kripto zima dobra za posao.

Na pitanje kako će Binance proći tijekom trenutne kripto zime nakon izvješća o zamrzavanju zapošljavanja u Geminiju i Coinbaseu, odgovorio je samouvjereno.

“Nije prvi put da prolazimo kroz kripto zimu. Ako smo u kripto zimi, to bi bila moja treća, a Binanceova druga. Dakle, nije prvi put da prolazimo kroz ovo.”

Changpeng Zhao je poduzeo ono što je, za mnoge kripto burze, nezgodan pothvat – zapošljavanje novog osoblja tijekom bear marketa kako bi stvorio prednost za sljedeći bull market koji će doći u idućih nekoliko godina. “Trenutno je puno bolje zapošljavati, tijekom bull marketa, svatko započinje svoje projekte i svi dobivaju nerealno visoke naknade,” nastavio je:

“Sada su tržišta uravnoteženija, pa su dostupni vrhunski talenti i želimo ih zaposliti.”

Kripto svijet pati zbog jake korekcije/pada tržišta kroz razdoblje od posljednjih nekoliko tjedana, ali šef Binancea je ipak preporučio da je sada izvrsno vrijeme da se kripto tvrtke šire i zapošljavaju.

U međuvremenu, mnoge kripto burze kao što su Coinbase i Gemini zamrzle su nova zapošljavanja, ali i otpustili dio trenutnih zaposlenika. Tvrtke kao što su Crypto.com i BlockFi također su otpustile preko 5% svojih zaposlenika zbog tržišnih uvjeta. Trading platforma Robinhood također je otpustila 9% svog osoblja u travnju.

Changpeng je nastavio izjavom: “Binance je uvijek bio vrlo štedljiv i tijekom perioda visoke zarade, nismo “sponzorirali super bowl” i “nismo kupili prava na stadion.”

Binance je 13. lipnja privremeno pauzirao isplate Bitcoina zbog zastoja transakcija koje je uzrokovala zagušenost mreže, ali je CZ potvrdio da su sredstva ‘SAFU’ i isplate su nastavljene nekoliko sati kasnije.

* indicates required

The post Kako CEO Binancea planira iskoristiti kripto zimu appeared first on Hrvatski Bitcoin Portal.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit