iP2Pglobal nudi pravedna osobna financiranja na blockchainu

Globalna kamatna stopa jednaka za sve, bez obzira odakle im je prebivalište.

Bez obzira što imate dobru kreditnu ocjenu, kažnjeni ste samo na temelju svog prebivališta. Kamatna stopa bi vam mogla biti nevjerojatno visoka i mogao bi vam biti odbijen zahtjev za financiranjem kojega očajnički trebate.

iP2PGlobal možda ima odgovor za vas! Glavna misija ovoga projekta je riješiti te probleme i napraviti reformu osobnog financiranja.

Zajmoprimci koji imaju veće kamatne stope samo zbog zemlje u kojoj žive, mogli bi napokon imati fer odnose i pristup normalnijem kreditiranju.

’Nakon što smo shvatili da postoji problem sa povećanim kreditnim stopama, odlučili smo se ići protiv usvajanja tradicionalnog bankarskog sustava i trebamo tražiti pravedniju metodologiju na globalnoj razini financiranja. A sustav aukcija također nije idealan da bi se postigle fer i korektne kamatne stope

“Ovaj problem je nastao zbog većih zajmodavaca koji imaju veliki utjecaj na konačnu kamatnu stopu i ishod aukcije”

Nakon razmatranja nekoliko rješenja, tim je stvorio svoj vlastiti index Global Benchmart Rate Curve (GBRC). Kako to funkcionira? Kontinuirano se izračunava i ažurira prosječna stopa lokalne kamatne stope svih zemalja koje podržanih od strane iP2PGlobal projekta. To otvara put iP2PGlobal kao prvoj platformi za financijske proizvode baziranih na načelima izgrađenim na blockchain tehnologiji.

iP2PGlobal platforma za osobne financije je javno ponudila 155 000 000 TWQ tokena na svoj pre-sale, koji je započeo 19 veljače, 2018, a traje do 29 travnja, 2018. Dostupni su različiti bonusi ovisno o fazi ICOa, a detaljnije su opisani u njihovom whitepaperu.

Danas, 5. ožujka, 2018, pre-sale je započeo sa drugom fazom.

TWQ (Tawarruq) token je ERC20 token koji omogućuje token holderima prava da pošalju zahtjev za osobnim financiranjem bazirano na Commodity Tawarruq programu preko iP2PGlobal platforme. Njihovi će zahtjevi biti izlistani na platformi gdje će ih prospektivni davaoci kredita moći vidjeti i odlučiti hoće li ih financirati. Napominjemo da je TWQ token utilizacijski token i neće nuditi holderima nikakva druga prava osim mogućnosti osobnog financiranja.

U međuvremenu će ICO glavna prodaja tokena započeti 30. travnja, 2018, a trajat će sve do 13 svibnja. Cijena tokena je jednaka u pre-sale i main sale fazama, a iznosi 0.0002ETH za svaki 1 TWQ token.

Nad svim bonusima koji su dostupni, za veće kupovine, iznad 50ETH će se dobiti dodatnih 10% TWQ tokena.

iP2PGlobal spaja najbolju praksu iz tradicionalnog bankarstva i najbolje iz svijeta kriptovaluta zajedno u peer-to-peer (P2P) financijsku platformu. Povezuje one koji daju kredite sa onima koji trebaju kredite diljem svijeta preko jedne platforme kojoj sve strane mogu vjerovati, koja radi brzo i jednostavna je za korištenje. Ova platforma se pokreće sa novim utilizacijskim tokenom, TWQ, koji je baziran na Ethereum platformi, a služit će kao utilizacijski token koji će pokretat iP2PGlobal ekosustav. iP2PGlobal rješenje će dovesti promjenu u industriju osobnih financija.

Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit