Hrvatski startup Beyond Seen Screen kreće u privatnu prodaju tokena

Inovativni tim iza platforme Beyond Seen Screen, priprema se za ICO kampanju koja će platformi dati finalni poticaj za plasiranje na globalno tržište. Sa 30.04.2018 krenuli su u privatnu prodaju tokena za institucionalne i privatne investitore.

Prije dvije godine, osnivači Beyond Seen Screen-a došli su na ideju o idealnoj tehnologiji koja će promijeniti način konzumiranja video sadržaja. Potaknuti svojim osobnim navikama, traženjem dodatnih informacija vezanih za filmove, glazbu, itd., smislili su rješenje koje omogućuje brz dohvat informacija.

Popričali smo sa jednim od osnivača BSS-a, te ujedno i CEO-om, Mariom Drevenšekom:

Razvili smo novu digitalnu platformu koja omogućava interaktivnost s video sadržajem koji se prikazuje na ekranu. Kroz aplikaciju na pametnom telefonu, platforma dostavlja dodatne informacije vezane za prikazani sadržaj. Beyond Seen Screen nije samo ideja već je funkcionalna platforma.

Samu demonstraciju kako proizvod trenutno radi možete vidjeti na sljedećem videu:

Funkcionalnosti platforme

Kako platforma radi? Pomoću Beyond Seen Screen web aplikacije, informacije koje se žele dostaviti gledateljima, dodaju se u bazu i vežu na video materijal. Gledatelji, pomoću Beyond Seen Screen aplikacije na pametnom telefonu i kamere u telefonu, skeniraju video sadržaj koji gledaju na ekranu.

Platforma im kao rezultat skeniranja vraća informacije koje su vezane za taj video sadržaj. Ono što je Shazam za audio, to je Beyond Seen Screen za video. Tehnologija koja mijenja način na koji gledamo televiziju uz novu dimenziju interakcije sa video sadržajem.

Interakcija korisnika

Inicijalna ponuda tokena

Beyond Seen Screen startup priprema ICO (Initial Coin Offering) crowdfund kampanju te se želi promovirati kroz medije kako bi što više ljudi čulo za projekt.

Soft cap za projekt je 2000 ETH, dok je hard cap 18000 ETH. Alokacija tokena je u sljedećem razmjeru:

 

 

Javna ponuda tokena zaplanirana je za drugi kvartal 2018, a sa svibnjem je krenula ponuda za privatne i institucionalne investitore. Više informacija možete saznati na službenim stranicima projekta Beyond Seen Screen.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline