Fintech Adria – Blockchain Monetization Conference

U srijedu 6.12.2017, u prostoru Forum Zagreb održat će konferencija na temu primjene blockchain tehnologije u poslovnom svijetu.

Mnogo je priče u blockchainu i kriptovalutama no koliko ljudi u potpunosti razumije ovu tehnologiju? Kakva je zapravo primjena ove tehnologije i mogućnost njene monetizacije? Blockchain monetization conference koja će se održati 6.12. 2017. u prostoru Forum Zagreb, pružit će odgovore na ova pitanja. Za sve zainteresirane koji žele naučiti nešto više o investiranju u blockchain tehnologiju, ICO-u, budućnosti kriptovaluta i njihovoj regulaciji, Blockchain monetization conference je događaj za vas.

Osim naravno same edukacije i primjera iz prve ruke, cilj je konferencije okupit aktivan blockchain community u Hrvatskoj te potaknuti veću angažiranost i ambiciju svih interesnih skupina kako bi se olakšao protok novih informacija, ostvarili novi kontakti i poslovni odnosi, te stvorili potencijalni novi projekti.

Očekuje nas mnoštvo odličnih govornika i pregršt zanimljivih tema te svakako pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovom događajua više informacija možete saznati na službenim stranicama konferencije.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit