Dvodnevna konferencija FTOB u San Franciscu

Najavljujemo vam Blockchain konferenciju pod nazivom FTOB koja će se održati 27. i 28. studenog u San Franciscu. Na ovome događaju okupit će se preko 1500 uzvanika, a ispred njih će stati 80+ spikera koja su lideri fintech tehnologije i vrlo aktivni na blockchain sceni.

Puni naziv konferencije jest FinTech on the Block (FTOB ), a cijela konferencija održava se u dva dana.

Govornici su vodeći blockchain igrači na tržištu, a istaknut ćemo neke od njih.

  • Sam Cassatt glavni izvršni direktor iz ConsenSys-a
  • Jeff Thomas potpredsjednik Nasdaq-a
  • Tim Draper osnivač Draper udruženja
  • Kaushalya Somasundaram voditeljica fintech partnerstva iz HSBC-a

Kompletnu listu svih govornika možete pronaći na sljedećem linku.

Mjesto održavanja ove dvodnevne konferencije jest San Francisco u zgradi Hibernia Bank.

Osim mnoštvo predavanja, održat će se i panel diskusije, radionice (eng.workshops), umrežavanje i na kraju VIP party. Posebna pozornost obratit će se i posljednjim novitetima iz svijeta developmenta koji direktno utječu na razvoj ove tehnologije.

Cilj konferencije jest dobiti osvrt od venture kapitalista, vodećih fintech startupova i top 10 banaka u kojem će se dotaknuti teme o budućnosti novca, prihvaćanju blockchaina u financijama, zaštiti podataka na internetu, regulacijama fintech i blockchain industrije te spajanje trendova koji “koče” dosadašnji tradicionalni bankovni sustav i cijelu financijsku tehnologiju.

Organizatori

Iza ovog događaja krije se ime TokenExpo koji su organizatori brojnih konferencija diljem svijeta i to čak u više od 70-ak zemalja. Iako su im teme konferencija raznolike uvijek održavaju svoj standard u kojem garantiraju više od 1000 uzvanika.

Ulaznice

Cijene ulaznica kategorizirane su prema tome što sve dobivate u njoj, tako su cijene za posjetitelje od 299$, a usporedno time što dobivate cijene rastu i do 2999$. Za vas kao naše čitatelje osigurali smo promokod Crobitcoin15 s kojim ostvarujete 15% popusta na cijene.

Više informacija možete pronaći na linku službenih stranicama događaja.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline