Doniraj kriptom za Petrinju

Donirati novčana sredstva za pomoć osobama pogođenim potresom u Petrinji, Sisku, Glini i manjim okolnim mjestima, možete na više načina. Jedan od njih je i kroz donacije u kriptovalutama

Potaknuti većim brojem upita kripto entuzijasta diljem svijeta kako donirati kriptom za potresom pogođena područja Petrinje i okolnih mjesta, domaća tvrtka Electrocoin je u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem omogućila donacije u kriptovalutama.

Donirati možete na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/ck_petrinja

Da biste donirali, potrebno je ispuniti jednostavnu prijavnicu s vlastitim podacima. Kako navodi Hrvatski Crveni Križ, podaci na obrascu prikupljaju se isključivo za potrebe provedbe online plaćanja. Isti će biti korišteni za provedbu plaćanja, izradu potvrda o donaciji, ispunjavanje zakonskih obveza u skladu s pozitivnim pravnim propisima RH te izradu izvještaja na temelju anonimiziranih podataka.

Kriptovalute na dar

Donacije se odvijaju putem procesora u plaćanju – PayCeka. PayCek je usluga Electrocoina koja korisnicima omogućuje plaćanje usluga i dobara u kriptovalutama, a primatelj na svoj račun prima hrvatske kune.

Prva je takva usluga na hrvatskom tržištu i jedini procesor koji procesira i hrvatske kune, a od svog nastanka odriče se naknada za procesiranje dobrotvornih donacija

Electrocoin je do sada imao nekoliko uspješnih akcija prikupljanja donacija u kriptovalutama – od Dječje bolnice u Klaićevoj, do neprofitnih organizacija.

Pozivamo sve kripto entuzijaste da se odazovu akciji i svojim doprinosom pomognu onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija. 

The post Doniraj kriptom za Petrinju appeared first on Hrvatski Bitcoin Portal.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit