Digitalni novčanik Abra dodaje direktnu podršku za ETH

Digitalni novčanik i kripto berza Abra je lansirala podršku za itirijum (ETH), prema zvaničnom blogu objavljenom 12. marta.

Korisnici će sada moći da primaju, drže, prodaju i kupuju ETH direktno iz Abra wallet-a, kao i da koriste altkoin za ulaganje u druge kripto i fiat valute – preko 30 kripto imovina i 50 fiat valuta je u ponudi.

Tu spadaju nedavno uvršteni indeks BIT10, koji prati deset najvećih kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji.

Kako objavljuje njihov blog Abra je do sada podržala samo itirijum kao takozvanu “sintetičku imovinu” – investicijski mehanizam koji stvara kripto-dužničke ugovore.

Generalni direktor kompanije Abra Bil Barhidt dao je kratku izjavu, ističući da podrška za itirijum”postavlja mogućnost za Abra-u da pokrene izvornu podršku za sve ERC-20 stejblkoine, zbog čega smo uzbuđeni”.

Kako je objavljeno, Barhidt je nedavno izjavio da čak i dok usluga Abra novčanik dobija na snazi kao investiciona platforma, kompanija – kao i mnoge kripto-kompanije, sugerisao je – tek treba da osvoji sferu kripto-omogućenih prekograničnih plaćanja i doznaka za potrošače.

Prošlog meseca, Barhidt je rekao da veruje da će privatne blokčein mreže na kraju “propasti”, upoređujući ih sa sada već izumrlim konceptom privatnog Extraneta iz 1990-ih, koji je na sličan način ograničio pristup na ovlašćenu grupu korisnika.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline