Digital Assets Power Play u partnerstvu s Bitcoin Mjenjačnicom (Electrocoin)

Digital Assets Power Play najavljuje novo partnerstvo s Electrocoinom i njegovom široko poznatom uslugom – Bitcoin mjenjačnicom. Ovime se dodatno utvrđuje status kvalitetnih kripto i blockchain projekata u Hrvatskoj i regiji.

Digital Assets Power Play (dalje u tekstu: DPP), hrvatski fintech startup koji se bavi razvojem platforme za algoritamsko i automatizirano trgovanje, lansirao je prošlog listopada prvu od svojih pet usluga: DPP DataStreams. Na taj način omogućio je pristup konsolidiranom i pouzdanom skupu podataka s kripto tržišta na kojem je objedinjeno preko 100 kripto burzi.

Partnerstvo i jačanje suradnje

Ekipa iz DPP-a nastavlja aktivno raditi na razvoju drugih usluga i ostvarivanju strateških partnerstava. U tom kontekstu ostvarilo se i partnerstvo s Electrocoinom, kripto poduzećem koje stoji iza najpoznatije hrvatske mjenjačnice za kriptovalute. Bitcoin mjenjačnica je izuzetno jednostavan, brz i najpovoljniji način kupnje kriptovaluta putem internet bankarstva ili gotovinskom uplatom na šalteru bilo koje banke, u poslovnicama Hrvatske Pošte ili u poslovnicama Fine.

“Electrocoin danas nudi platformu koja našim klijentima omogućava iznimno brzu i jednostavnu kupovinu te prodaju više od 25 različitih kriptovaluta po povoljnim tečajevima koristeći svoj bankovni račun. DPP tokeni odsad su dostupni i na Bitcoin mjenjačnici zajedno s nekoliko drugih ERC-20 tokena.”, rekao je glavni izvršni direktor Electrocoina, Nikola Škorić.

Trenutno usko surađuju na implementaciji DPP DataStreams usluge u Electrocoinu, a nešto više o tome rekao je glavni izvršni direktor DPP-a, Matej Ujević:

“Koristeći DPP DataStreams uslugu, Electrocoin će moći pretraživati kripto tržišta s najpovoljnijim tečajevima i cijenama koje se prikupljaju s više od sto kripto burzi diljem svijeta. S pristupom takvom podatkovnom skupu, bitcoin mjenjačnica moći će ponuditi najpovoljnije tržišne cijene svojim klijentima.“

Rastuća i podržavajuća zajednica

Članovi tima Digital Assets Power Play i Electrocoina održavaju blisku suradnju još od 2015.godine, razmjenjujući tako znanje i poslovne kontakte unutar kripto prostora. Glavni tehnički direktor DPP-a Nikola Jokić i glavni izvršni direktor Electrocoina Nikola Škorić također su suosnivači UBIK-a, Udruge za blockchain i kriptovalute.

DPP je pružio potrebni “okidač” za Electrocoin koji je u tom trenutku na bitcoin mjenjačnici izlistao ETH, omogućujući domaćim investitorima lakši ulaz u DPP-ovu inicijalnu ponudu tokena u rujnu 2017.godine. Nakon višegodišnje neslužbene suradnje, odlučili su službeno sklopiti partnerstvo s prvom hrvatskom kripto mjenjačnicom.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit