BlockShow Europe 2018 želi dobrodošlicu osnivaču Wikipedie, Jimmy Walesu

Svibanj 3. 2018 – Nakon dva mjeseca organizacije blockchain meetupa diljem Europe, BlockShow zatvara svoje putovanje s glavnom konferencijom, BlockShow Europe 2018. Događaj će se održati u Berlinu (28-29. svibnja) gdje će preko 80 Blockchain stručnjaka podijeliti svoja znanja i iskustvo kroz široki spektar blockchain i kripto tema.

Meetupi koji su se odvijali preko cijele Europe dočekani su s velikim uspjehom te su također predstavili razne Keynote predavače i postavili odlične prilike za umrežavanje sudionika. U totalu, BlockShow je imao 8 meetupa u gradovima od Pariza, Rima do Zuricha.

Tijekom spomenutih meetupa, organizatori su također održavali Q&A sesije sa obećavajućim blockchain startupima. Nakon što su izglasani od publike, najbolji startupi su dobili pozivnice da sudjeluju na BlockShow Oskarima, startup natjecanju koje se održava na BlockShow konferenciji za glavnom nagradom od 50.000 EUR

BlockShow Europe 2018 u Berlinu bit će posjećen od više od 3000 blockchain entuzijasta. Konferencija će sadržavati više od 150 projekata te preko 120 organizacija koje pružaju podršku za nadolazeći događaj.

 – Addy Creeze, CEO Blockshowa

Stiže i Jimmy Wales, osnivač Wikipedie

Blockshow je počašćen što može ugostiti Jimmy Walesa, osnivača Wikipedie i jednog od “100 Most Influential People”, proglašenog od strane Time magazina. Jimmy je snažna medijska persona i proponent crypto sfere. Jimmy se po prvi puta počeo igrati s kriptovalutama u 2014 kada je u ožujku twittao:

… te je nakon toga dobio 5 BTC-a donacija. Kaže, sve nakon toga je povijest!

Nakon 2014, Wikpedia i ostatak Wikimedia fundacije je prihvaćalo bitcoin kao metodu donacija, a sve je to imalo veliki efekt na cijelu kripto domenu.

Konferencija će ugostiti preko 80 globalno prepoznatih govornika. U tom popisu su imena poput:

  • Bobby Lee – Co-founder of BTCC, Board Member at Bitcoin Foundation
  • Benny Giang – Co-founder of CryptoKitties, Product Manager at Axiom Zen
  • Plamen Russev – Founder and Executive Chairman, Webit.Foundation & Global Webit Congress
  • Mike Butcher – Writer, broadcaster & blogger, Editor-At-Large at TechCrunch, Awarded an MBE in the Queen’s Birthday Honours list 2016
  • Llew Claasen – Bitcoin Evangelist, Venture Capitalist, Executive Director at Bitcoin Foundation since 2016

Istaknuti paneli koji će se održati su:

  • Panel Discussion “Governmental Blockchain Initiatives within the EU (and Beyond)”
  • Panel Discussion  “How Blockchain Changed the Concept of Privacy & Where It Leads Us”
  • Solution Session “Blockchain and Cybersecurity”
  • Solution Session “Will Blockchain Drive the Evolution of the Game Industry?”

Konferencija također ima i aplikaciju koja je specifično dizajnirana za sve sudionike koji se žele povezati prije i nakon BlockShow-a kako bi imali što bolje prilike za umrežavanje. Korisnici će imati mogućnost filtrirati sudionike prema njihovoj stručnosti i okupaciji (investitori, startupi, kripto fondovi) te brzo i efikasno organizirati poslovne sastanke. Aplikacija je posebice zanimljiva investitorima koji mogu analizirati različite projekte prije nego zakažu sastanke.

Prema statistici s prošlih BlockShow konferencija, svaki sudionik koji je koristio aplikaciju, u prosjeku je sklopio 3 ugovora ili partnerstva tijekom dvodnevnih događanja.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline