BlockShow Asia 2018 je počeo u Singapuru

Blockshow Asia 2018, nazvan kao “najveći serijal blokčein događaja” od strane tehnoloških novina Venturebeat, započeo je u Singapuru u sredu, 28. novembra.

Blockshow Asia, koji pokreće Cointelegraph, po drugi put se vraća u Singapur gde okuplja preko 3000 blokčein entuzijasta iz više od 50 zemalja. Konferencija je zakazana za 28. i 29. novembar, dok će Asia Blockchain nedelja trajati do 1. Decembra. Blockshow okrugli sto i diskusije će se održati u kongresnom centru Marina Bay Sands u samom srcu poslovnog okruga u Singapuru.

Prvog dana govornici će razmotriti, između ostalog, i interakciju između blokčeina i veštačke inteligencije (AI), uticaj kineske kripto zabrane na azijsku kripto ekonomiju, stav milenijumske generacije o kriptovalutama, i blokčein tehnologija koja transformiše sektor video igara.

Drugog dana učesnici BlockShow-a će raspravljati o ulozi vlade u razvoju blokčeina, evoluciji kripto trgovine, razvoju DApps-a i korištenju blokčeina u velikim korporacijama.

Spisak govornika ove godine uključuje Tomas Li, suosnivač i upravljački partner u Fundstrat Global Advisors, Dr. Ben Goercel, glavni naučnik u Hanson Robotics i izvršni direktor SingularityNet-a, Stenli Jong, šef tehničkog odseka u IBM-u i još mnogo toga.

Nedavno pre početka konferencije, Blockshow tim je najavio takmičenje biznis ideja za startapove nazvan EXP20. Svaka firma koja učestvuje u takmičenju dobiće deset minuta da predstavi svoje preduzeće potencijalnim investitorima. Projekti koji se smatraju najuspešnijim će dobiti različite vrste podrške, kao što su finansiranje i promocija.

Cointelegraph je takođe razgovarao sa Tom Li-om, koji je i dalje optimističan o pravcu bitkoina (BTC) uprkos nedavnom padu cena u kripto tržištu. Uprkos trenutnoj situaciji, Li očekuje da će BTC biti “jedna od najprofitabilnijih kriptovaluta sledeće godine”

Cointelegraph tim, koji je trenutno u Singapuru gde pokriva ovaj događaj, održaće vas informisanim o glavnim temama Blockhow Asia 2018. Konferencija će biti puštena na youtube.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit