Bločk – Prva regionalna workshop konferencija iz blockchain tehnologije

Bločk (izgovara se “blok”) je konferencija posvećena razvoju praktičnog znanja o kriptovalutama, i prva je takve vrste u regiji, a održava se Čakovcu u prostorima Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje 9.12.2017.

U pripremi je čitav dan produktivnog i praktičnog učenja, s namjerom da svaki polaznik ode kući s daleko širom mrežom poznanstava u kripto svijetu, i s praktičnim, upotrebljivim znanjem koje će mu pomoći da lansira vlastitu kriptovalutu i web API oko nje.

Predavanja koja će te moći slušat održat će vrhunski stručnjaci već nadaleko poznati na hrvatskoj IT sceni, a detaljan pregled agende i govornika možete vidjeti na samoj stranici konferencije.

Konferencija se odvija u Čakovcu (odakle potječe naziv Bločk), gdje je TICM – Tehnološko Inovacijski Centar Međimurje, ujedno i partner konferencije, osigurao prostor. Na raspolaganju je multimedijalna dvorana s mjestom za do 100 ljudi, no ulaznice će biti ograničene na 50 – sve više i radionica postaje prekaotična. Postignut je i sponzorski dogovor s Starim Hrastom – odličnom craft pivnicom i restoranom – koji će sve polaznike počastiti ručkom, grickalicama, i pićima u neograničenim količinama, kako za vrijeme događaja, tako i na druženju nakon.

Što sve sudionik konferencije dobiva:

  • svaki posjetitelj dobiva vreću praktičnih sponzorskih darova, s time da oni koji se odluče za najskuplju treću razinu karte dobivaju i Ledger brenda Bitfalls – vrijednost od 650kn za razliku u cijeni od samo 500.
  • mnogo povezivanja s istomišljenicima i kripto-entuzijastima
  • 4 odlična predavanja u prijepodnevnim satima
  • ukusni ručak, besplatna kava, i grickalice tokom dana
  • za kupce ulaznica druge i treće razine, poludnevna radionica u kojoj ćemo izgraditi novu kriptovalutu na Ethereum blockchainu, objasnivši usput Solidity programski jezik, te web API oko iste kako bi se s njome lako komuniciralo preko preglednika
  • druženje nakon konferencije u Starom Hrastu s neograničenim količinama pića i jela
  • popusti za smještaj u obližnjem hotelu (više informacija o tome uskoro)

Bitna napomena jest da su predavanja na engleskom jeziku, i da ovo nije meetup za špekuliranje. Naravno, to ne isključuje prisutnost investitora i kriptoentuzijasta, budući da je mnogo blockchain developera i financijski investirano u kriptovalute, pa predlažemo da se tim aspektom posvetite tokom druženja.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline