Bitstamp dnevno dobiva 100 000 novih korisnika

Nejc Kodrič, izvršni direktor Slovenske Bitcoin burze, je na Twitteru izjavio kako dobivaju 100 000 novih korisnika dnevno.

Bitstamp je burza koja je bazirana u Luxemburgu, no osnovana je u Sloveniji još davne 2011-te godine, a omogućuje korisnicima trgovanje s nekoliko kripto valuta: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple i Bitcoin Cash.

Burza je doživjela svoj uspjeh jer je predstavljala alternativu za kupnju Bitcoina unutar Europe. Dok su ostale burze nudile tečajeve iz dolara, ova burza je ponudila tečaj u eurima, te je postala vodeća burza za europske građane.

Iz Slovenije se prebacila u Luxemburg 2016-te godine kada su dobili dozvolu od Luxembuške vlade koja im je omogućila potpuno legalno poslovanje unutar Europske Unije.

Dnevno dobivaju 100 000 novih korisnika

Neki korisnik se požalio na Twitteru kako za Bitstamp dugo traje postupak verifikacije korisnika, na što mu je Nejc Kodrič odgovorio kako im se jako povećao priljev novih korisnika te da je to razlog zašto se sve sporije odvija.

 

Zanimljivo je primijetiti da je prije mjesec dana najveća svjetska burza Coinbase izjavila da su po prvi puta dobili 100 000 novih korisnika u 24 sata, sada se time istim može pohvaliti i Bitstamp.

Ova informacija je dobar indikator koliko novih korisnika otkriva Bitcoin, te počinju investirati u njega. Mediji stalno pišu o Bitcoinu, a cijena mu ne prestaje rasti, što sigurno služi kao glavni motivator da se sve više ljudi zainteresira za ovu vodeću kripto valutu, a samim time je prirodno da bi mu cijena trebala nastaviti rasti.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline