Bitkoin investitor kaže da bi bitkoin mogao da padne za 50% pre nego što mu ponovo poraste vrednost

Dan Morhed, generalni direktor Pantera Capital-a, hedge fonda, čiji je fokus na digitalnim valutama, rekao je CNBC-u da Bitkoin može pasti 50% pre nego što se dostigne nove maksimum. Morhed je kupio Bitkoin kada je vredeo 72 dolara.
Iako je dao izjavu da će cena bitkoina pasti, Morhed je upućivao da investitori o kriptovaluti trebaju da imaju dugoročnu viziju. Izjavljuje:

“[Bitkoin bi mogao da se smanji za 50% sledeće nedelje … gde je bio pre mesec dana, ali za godinu dana biće na mnogo višem nivou nego danas.”

Izjava je odraz Morhedovog uverenja da klasa kriptovalutnih sredstava tek počinje sa razvojem i nastaviće da raste. On je izrazio svoje mišljenje, rekavši:

“Za velike blokčeinove kao što su bitkoinov, itirijumov i riplov, mi smo na početku nečega što će se dešavati više decenija, a imaće i nekoliko uspona i biće nekih padova, ali smo i dalje na samom početku.”

Pantera Capital’s, hedž fond digitalnih valuta, osnovan 2013. godine, je u posljednjih dva meseca porastao je za 60%, a više od 12.000% od svog osnivanja.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit