Bitfinex sada omogućava korisnicima kupovinu kriptovaluta kreditnom i debitnom karticom

Berza kriptovaluta Bitfinex sada omogućava svojim korisnicima da kupe kriptovalute i kreditnim i debitnim karticama.

Hongoška berza kriptovaluta Bitfinex sada omogućava svojim korisnicima da kupuju kriptovalute i kreditnim i debitnim karticama.

Berza je izdala saopštenje 20. decembra rekavši:

„Kupujte kriptovalute sa svojim debitnim ili kreditnim karticama na Bitfinex-u. Bilo da se radi o bitkoinu, USDT, iteru ili bilo kojim drugim ERC20 tokenima, izaberite svoje omiljene i direktno kupujte sa kreditnim ili debitnim karticama.”

Poslednja dešavanja u kompaniji Bitfinex

U decembru smo svedoci brojnih razvoja Bitfinex-a, pri čemu je berza i kripto trgovina Bitrefill partner koji je klijentima trgovačke platforme omogućila da kupuju sa bitkoinom (BTC) preko Lightning mreže. Saradnja će kupcima omogućiti da kupe preko 2.000 različitih pripejd vaučera sa BTC-om. Vaučeri mogu da pokriju troškove usluga i proizvoda relevantnih za igranje, ručavanje, zabavu, putovanja i još mnogo toga.

Njujorška firma za analitičku obradu blokčein lanca Chainalysis bi trebalo da obezbedi Bitfinex-u rešenje za usklađivanje protiv pranja novca (AML) kako bi se koristile mogućnosti praćenja u realnom vremenu Chainalysis-ove tehnologije za identifikovanje visoko rizičnih plaćanja usred velike količine transakcija.

Bitfinex je takođe otkrio prvu od dve velike nadogradnje za koje kaže da će potpuno promeniti navike plaćanja i potrošnje korisnika, potvrdivši da će podržati BTC transakcije na Lightning mreži.

Kriptovalute sa kreditnim/debitnim karticama

Takođe ovog meseca, tokijska berza kriptovaluta bitFlyer je najavio pokretanje „Instant Buy“ na svojoj evropskoj platformi za razmenu. Berza će na taj način pružiti svojim evropskim korisnicima mogućnost kupovine kriptovalute pomoću kreditne kartice, debitne kartice i lokalnih metoda trenutnog prenosa poput Soforta, iDeal-a i GiroPay-a.

Coinbase Card, kripto Visa debitna kartica kripto berze Coinbase, počela je da podržava Dai (DAI), stejblkoin koji je vezan za američki dolar, zajedno sa vodećim kriptovalutama poput bitkoina i lajtkoina (LTC).


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit