Bitcoin ce dostići vrijednost od $400 000

Nakon što je Čikaška burza najavila da će do kraja godine uvesti Bitcoin, njegova je cijena otišla u nebesa i postigla najveći rekord u povijesti.

Naime, nakon obustave SegWit2x forka, vrijednost je naglo krenula padati. Bez obzira na trenutni pad u vrijednosti, Mark Yusko, osnivač i izvršni direktor investicijskog fonda Morgan Creek Capital Management, koji upravljaju s imovinom vrijednom 3.7 milijardi dolara, projicira da će Bitcoin kad tad postići vrijednost od $400 000.

Mark je prvi puta kupio Bitcoin u 2011. godini, te jedina stvar za kojom žali je što nije kupio puno više. Vrlo je direktan oko budućnosti, te iako bankari ne vjeruju da će Bitcoin postići visoku vrijednost, on čvrsto vjeruje da su u krivu.

Identično kao prije 30 godina, kada je dolazio Internet

Promijenit će u potpunosti ponudu i potražnju za bankarskim uslugama. Ovo je toliko veliko da se uopće ne iznenađujem što se svi bankari, financijaši i Saudijski prinčevi bune. Ovo je uistinu tehnologija koja će sve prodrmati.

Marko je usporedio blockchain tehnologiju i Bitcoin s Internetom prije trideset godina, napominjući da blockchain ima jednaki potencijal promijeniti sve oko sebe, kao što se to dogodilo sa dolaskom Interneta.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline