Bitcoin Asocijacija Srbije dovodi Krega Selarsa u Beograd

Na ovogodišnjoj konferenciji Bitcoin Asocijacije Srbije (BAS), koja će se održati 6. maja u Domu Omladine u Beogradu, će se predstaviti značajna imena kripto zajednice iz zemlje i regiona, a specijalan gost konferencije će biti Kreg Selars.

Godišnje okupljanje BAS-a će ove godine trajati dva dana. U petak, 4. maja, će biti organizovan celodnevni program edukacije o kriptovalutama, blokčein tehnologiji i razvoju uslužnih kripto-servisa. U nedelju, 6. maja, će biti održana konferencija gde će nam se predstaviti kripto šaman, blokčein stručnjak i preduzetnik Kreg Selars, koji je čuven po radu na stvaranju kripto-berze Bitfinex i sistema Tether.to. Detaljan program konferencije možete da vidite ovde.

Kreg Selars predvodi razvoj globalnih inovacija na bitkoin blokčeinu kao glavni tehnički rukovodilac u Omni Fondaciji uz dodatne uloge kao suosnivač, tehničar, rukovodilac projekata, direktor i savetnik u nekoliko blokčein projekata i kompanija, uključujući Omni, Tether, vAtomic, Bitfinex, Usung, Fuzo, Factom, Synereo, Tau Chain i MaidSafe Fondaciji. U poslednje dve decenije, Kreg nastavlja da pomera granice u razvoju najsavremenijih tehnologija, decentralizovanih sistema i softvera. Njegov fokus je na razvoju ljudskih veština i tehnologija, sa naglaskom na interoperabilnost, izvodljivost, fleksibilnost i pristup.

Pitali smo predsednika BAS-a, Mlađena Merdovića, kako je uspeo da dovede tako značajnu ličnost iz kripto sveta u Srbiju?

Mlađen Merdović:

Po prvi put u Srbiji na jednom događaju okupiće se najeminentniji govornici iz oblasti bitkoina, kriptovaluta i blokčein tehnologije, stručnjaci iz oblasti sajber bezbednosti, regulatori kao i gosti iz Blockchain Inicijative Srbije, Ministratsva trgovine, turizma i telekomunikacije, kao i eminentni pravnici iz ove oblasti!

Toplo vam preporučujemo da izdvojite malo vremena u petak i nedelju, biće dosta interesantnih predavanja. Konferencija je za sve posetioce besplatna, ali je prijava obavezna. Možete se prijaviti ovde. Za bitkoin edukaciju možete da se prijavite ovde i imajte na umu da su mesta ograničena. Ukupna cena kotizacije je 10.500 RSD.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline