Bitcoin Asocijacija Srbije dovodi Krega Selarsa u Beograd

Na ovogodišnjoj konferenciji Bitcoin Asocijacije Srbije (BAS), koja će se održati 6. maja u Domu Omladine u Beogradu, će se predstaviti značajna imena kripto zajednice iz zemlje i regiona, a specijalan gost konferencije će biti Kreg Selars.

Godišnje okupljanje BAS-a će ove godine trajati dva dana. U petak, 4. maja, će biti organizovan celodnevni program edukacije o kriptovalutama, blokčein tehnologiji i razvoju uslužnih kripto-servisa. U nedelju, 6. maja, će biti održana konferencija gde će nam se predstaviti kripto šaman, blokčein stručnjak i preduzetnik Kreg Selars, koji je čuven po radu na stvaranju kripto-berze Bitfinex i sistema Tether.to. Detaljan program konferencije možete da vidite ovde.

Kreg Selars predvodi razvoj globalnih inovacija na bitkoin blokčeinu kao glavni tehnički rukovodilac u Omni Fondaciji uz dodatne uloge kao suosnivač, tehničar, rukovodilac projekata, direktor i savetnik u nekoliko blokčein projekata i kompanija, uključujući Omni, Tether, vAtomic, Bitfinex, Usung, Fuzo, Factom, Synereo, Tau Chain i MaidSafe Fondaciji. U poslednje dve decenije, Kreg nastavlja da pomera granice u razvoju najsavremenijih tehnologija, decentralizovanih sistema i softvera. Njegov fokus je na razvoju ljudskih veština i tehnologija, sa naglaskom na interoperabilnost, izvodljivost, fleksibilnost i pristup.

Pitali smo predsednika BAS-a, Mlađena Merdovića, kako je uspeo da dovede tako značajnu ličnost iz kripto sveta u Srbiju?

Mlađen Merdović:

Po prvi put u Srbiji na jednom događaju okupiće se najeminentniji govornici iz oblasti bitkoina, kriptovaluta i blokčein tehnologije, stručnjaci iz oblasti sajber bezbednosti, regulatori kao i gosti iz Blockchain Inicijative Srbije, Ministratsva trgovine, turizma i telekomunikacije, kao i eminentni pravnici iz ove oblasti!

Toplo vam preporučujemo da izdvojite malo vremena u petak i nedelju, biće dosta interesantnih predavanja. Konferencija je za sve posetioce besplatna, ali je prijava obavezna. Možete se prijaviti ovde. Za bitkoin edukaciju možete da se prijavite ovde i imajte na umu da su mesta ograničena. Ukupna cena kotizacije je 10.500 RSD.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.