Besplatno upišite online course o digitalnim valutama

Najveće sveučilište na Cipru, University of Nicosia, nudi Master of Science diplomu iz područja digitalnih valuta, a jedan predmet možete slušati besplatno.

Master diploma iz područja digitalnih valuta je dizajnirana za osobe koje rade u financijskim institucijama, poduzetnicima, vladinim predstavnicima te ostalim zainteresiranim stranama. Program je napravljen da pomogne tim pojedincima da bolje razumiju i shvate tehničku pozadinu digitalnih valuta, kako one mogu sudjelovati u postojećem financijskom i monetarnom sustavu, te koje prilike i inovativne mogućnosti njima dobivamo.

Ovaj program se izvodi online, te je time dostupan svima zainteresiranima da se educiraju i dobiju svoju diplomu. Naime, kao i svaki drugi master, ni ovaj master nije besplatan, te će biti potrebno izdvojiti 12 000 eura za stjecanje diplome.

Naravno, ne mogu si svi priuštiti ovaj master ali svatko može poslušati prvi predmet koji se tamo izvodi, a to je “DFIN-511: Introduction to Digital Currencies”. Slušanje ovoga predmeta je besplatne, a jedan od predavača je osoba koju sigurno svi znate Andreas Antonopoulos. Do sada je više od 5000 studenata poslušalo ovaj predmet, a njih 17% ga je i položilo.

U Veljači 2018 započinje novo izvođenje predmeta pa nemojte propustiti i registrirajte se na službenim stranicama još danas dok su otvorene prijave.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline