Analiza NEO/USD za dan 22.4.2018.

NEO je kineska blockchain platforma koja je započela s radom 2014. godine. Cilj NEO-a je stvoriti okružje pametne ekonomije kroz 3 glavne okosnice projekta: digitalna imovina, digitalni identitet i pametni ugovori.

Digitalna imovina je prva, u tome području NEO pruža registriranim korisnicima mogućnost trgovanja i razmjene različite imovine. Preko ovog blockchain projekta moguće je vršiti evidenciju fizičke imovine u digitalnome obliku te tako njome i trgovati. Povezivanje digitalne i fizičke imovine s vlasnikom je moguće upravo kroz digitalni identitet koji je druga važna stavka projekta. NEO promiče kulturu infrastrukture javnih “ključeva” koja je implementirana u njihov blockchain. Također jedan od razloga prihvaćenosti NEO-a od strane kineske vlade je KYC i AML protokoli koji sprečavaju kriminalne aktivnosti na tom blockchain-u.

Svi znamo o kineskim restrikcijama u sferi ICO-ova te se trenutno kineski ICO-evi mogu izvršavati jedino preko NEO platforme (NEP5 tokeni). To je samo jedan od pozitivnih faktora prema kojima predviđamo uspješnost projekta u budućnosti. Trenutno je u opticaju 20 NEP5 tokena. Apex (CPX) jedan je od novijih projekata u koji je uložio i sam NEO, smatram da je Apex odličan projekt te biste trebali izdvojiti vrijeme za proučavanje. Potencijalni uspjeh Apex-a trebao bi povećati i cijenu NEO-a zbog pairinga (NEO/CPX) preko kojeg se trenutno obavlja oko 85% transakcija.

Ukoliko Vas zanima više o samom NEO-u, čekirajte prijašnji članak Hrvatskog bitcoin portala u kojemu je projekt dublje objašnjen.

Navedena analiza prikazana je na grafu, a daljni razvoj analize NEO-a te rasplet trenutne bulls/bears borbe možete pratiti na dolje navedenom linkovima.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Reddit
Inline
Inline