Budućnost kripto trgovanja je algoritamska!

Tvrtka Digital Assets Power Play, ponosno objavljuje da je službeno puštena u rad platforma za algoritamsko trgovanje kriptovalutama (DPP Platform) nakon gotovo godine i pol intenzivnog razvoja.

Matej Ujević, direktor:

,,U našoj tvrtci čvrsto vjerujemo da automatizirano algoritamsko trgovanje predstavlja  zlatni standard za sve trgovce kriptovalutama i ključ je uz pomoću kojega trgovanje kriptovalutama postaje sastavni dio . DPP Platforma se zasniva na toj ideji, a cilj je dati mogućnost svakome tko želi trgovati da to čini poput profesionalca.”

Kako bi ovo postigli, u tvrtki su morali osmisliti tehničko rješenje koje će lako razumjeti profesionalci, ali i početnici. Platforma omogućuje trgovcima početnicima napredovanje, dok s druge strane, povremeni trgovci dobijaju alat koji im je potreban za stvaranje automatiziranih strategija i okrivanje novih prilika za trgovanjem na raznim tržištima kriptovaluta.

DPP platforma s naprednim alatima za trgovanje

Do sada su algoritamske metode trgovanja bile rezervirane za one koji posjeduju znanje o programiranju i iskustvo investiranja potrebno za stvaranje složenih strategija. Sada se na DPP Platformi nalazi napredni alat za trgovanje koji se jednostavno upotrebljava i lako se može usvojiti kako ga koristiti, a sve zahvaljujući jednostavnom sučelju za korisnike koji funkcionira po principu .

Kako bi korisnici unaprijedili svoje vještine trgovanja, svi registrirani korisnici na raspolaganju će imati funkcionalnost, koja omogućuje neograničeno testiranje vlastitih strategija bez ikakvih rizika budući da se simulira njihova izvedba prije nego što se ugrade u stvarni svijet.

Iz Digital Assets Power Play-a poručuju:

“Mislimo da će ovo postati zaista popularna funkcionalnost koju će koristiti mnogi naši korisnici. jest izvrstan način na koji trgovci početnici ispituju teren tako što uče kako testirati strategije te analizirati kako tržišta funkcioniraju i reagiraju na određene strategije.”

Dodatno, svi korisnici platforme će imati na raspolaganju koje svatko može preuzeti, prilagoditi svojim potrebama i koristiti za trgovanje. Broj predložaka će se s vremenom povećavati, a sve s ciljem širenja znanja unutar DPP zajednice.

Platforma podržava pet kriptoburzi

Novopokrenuta DPP Platforma trenutno podržava pet burzi: . S vremenom broj podržanih burzi će se povećavati, a uključivat će plan o integraciji preko 85 burzi i 14.900 tržišta koja će biti na raspolaganju za stvaranje automatiziranih algoritamskih strategija.

Uz ovakav sveobuhvatni pristup tržištima kriptovaluta u kombinaciji s mogućnostima DPP Platforme, svatko može imati sposobnost stvaranja naprednih algoritamskih strategija za arbitražu, tehničku analizu, , , i još mnogo toga. Korisnici također mogu kreirati svoje vlastite strategije koristeći tehničke signale kako bi iskoristili mogućnosti trgovanja na raznim tržištima.

Prvih   (koji moraju proći i kroz proces povezivanja vlastitog kriptonovčanika s DPP Platformom) dobit će a koji će im pomoći da pokrenu svoje prve strategije u kripto svijetu.


Ovaj post je originalno objavljen na ovom sajtu.
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Reddit